Even voorstellen

Anoeska Stokvis

Ik ben Anoeska Stokvis (1972) en woon samen met mijn man en twee dochters in Duiven. Ik ben gek op de bossen en na een drukke dag vind ik het fijn om een stuk te gaan lopen of fietsen. Daar krijg ik veel energie van en zo blijf ik fit.

Het is mijn passie om partijen weer snel respectvol met elkaar te laten communiceren. Ik ben een verbinder met een groot empatisch vermogen. Luisteren is hierbij erg belangrijk en doordat ik praktisch en pragmatisch ingesteld ben, stel ik partijen vlot in staat om tot een goede oplossing te komen.

Ik ben gespecialiseerd in arbeidsmediation en familiemediation (o.a. scheiding). Tijdens mijn loopbaan als (interim)manager bij verschillende grote bedrijven, Hoofd Juridische Zaken bij het CWI en voorzitter van de ontslagadviescommissie, heb ik veel ervaring opgedaan met conflicten en het oplossen van geschillen. Dit heeft de basis gelegd voor een veelzijdige mediationpraktijk.

Doorgaans ben ik op korte tijd beschikbaar en streef ik naar een snelle doorlooptijd.


"Ze luistert, begeleid en staat bij met raad zonder daarbij te partij te trekken voor de man of de vrouw. 
Mijn ex-man en ik hebben de mediation van Anoeska als zeer prettig ervaren waardoor deze moeilijke beslissing iets draaglijker werd omdat je hier begrepen en gehoord voelt door Anoeska."

"Ik heb veel gehad aan haar kalmte, haar duidelijkheid en haar doelstelling."


Meer referenties lezen? Klik dan hier.


Irma Super

Irma Super (1974) en woont samen met man en 2 zonen. Irma is MfN en ADR geregistreerd mediator en geregistreerd coach bij de NOBCO. Als (familie)mediator en (kinder)coach is het haar doel om onderlinge communicatie te verbeteren, zodat je elkaar weer kunt ‘verstaan’ en er afspraken worden gemaakt die een goede basis leggen voor de toekomst.

Naast de zestien jaar waarin zij werkzaam is geweest in het onderwijs heeft zij zich met diverse opleidingen ontwikkeld tot coach, mediator en leidinggevende. De theorie heeft zij vervolgens volop kunnen inzetten in de praktijk wat haar vele jaren aan ervaring heeft opgeleverd. Met name de scheidingen waarbij kinderen betrokken zijn, kan zij vanuit haar kennis en ervaring op een invoelende en aansprekende manier begeleiden. Zodat iedereen, na een moeilijke periode, weer verder kan.

Irma is in staat om een veilige situatie te creëren waarbinnen je je gezien en gehoord voelt en waarbij alle belangen boven tafel komen. Daarbij werkt zij doelgericht, met aandacht en met oog voor iedereen en voor wat er wél en wat er niet wordt gezegd.


Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.

 

 

 

mr. Anoeska Stokvis
MfN Register Mediator
Rechtbankmediator
06-170 009 95

Of stuur een bericht