Even voorstellen

Anoeska Stokvis

Ik ben Anoeska Stokvis (1972) en woon samen met mijn man en twee dochters in Duiven. Ik ben gek op de bossen en na een drukke dag vind ik het fijn om een stuk te gaan lopen of fietsen. Daar krijg ik veel energie van en zo blijf ik fit.

Het is mijn passie om partijen weer snel respectvol met elkaar te laten communiceren. Ik ben een verbinder met een groot empatisch vermogen. Luisteren is hierbij erg belangrijk en doordat ik praktisch en pragmatisch ingesteld ben, stel ik partijen vlot in staat om tot een goede oplossing te komen.

Ik ben gespecialiseerd in arbeidsmediation en familiemediation (o.a. scheiding). Tijdens mijn loopbaan als (interim)manager bij verschillende grote bedrijven, Hoofd Juridische Zaken bij het CWI en voorzitter van de ontslagadviescommissie, heb ik veel ervaring opgedaan met conflicten en het oplossen van geschillen. Dit heeft de basis gelegd voor een veelzijdige mediationpraktijk.

Doorgaans ben ik op korte tijd beschikbaar en streef ik naar een snelle doorlooptijd.


"Ze luistert, begeleid en staat bij met raad zonder daarbij te partij te trekken voor de man of de vrouw. 
Mijn ex-man en ik hebben de mediation van Anoeska als zeer prettig ervaren waardoor deze moeilijke beslissing iets draaglijker werd omdat je hier begrepen en gehoord voelt door Anoeska."

"Ik heb veel gehad aan haar kalmte, haar duidelijkheid en haar doelstelling."


Meer referenties lezen? Klik dan hier.


Claudia Zoutendijk

Ik ben Claudia Zoutendijk (1985). Samen met mijn twee dochters en man woon ik in vestingstad Gorinchem. Om te ontspannen sla ik graag een balletje op het golfterrein en ga ik hardlopen over de wal van Gorinchem. Maar ook ben ik een liefhebber van lekker eten en koken. En dat laatste doe ik graag samen met mijn vrienden en familie.

In mijn loopbaan als ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb vele gesprekken gevoerd met andere ondernemers over hun wensen. Daar vallen vaak ook conflicterende belangen mee samen. Maar niet alleen in de wereld van ondernemers kom ik dit tegen. Ook in het arbeidsproces of binnen familiesituaties, bijvoorbeeld bij scheidingen. Het is mijn passie en kracht om mensen hierin te begeleiden. Samen gaan we op zoek naar oplossingen. Dit doe ik door de juiste vragen te stellen, me in te leven en vooral te luisteren.

In 2021 heb ik de Basisopleiding tot Mediator succesvol afgerond. Een jaar later heb ik mij gespecialiseerd in familiemediation. .


Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.

 

 

 

mr. Anoeska Stokvis
MfN Register Mediator
Rechtbankmediator
06-170 009 95

Of stuur een bericht